El passat 6 de maig del 2016 es va celebrar Assemblea Extraordinària del Club Patí Roda. En aquesta reunió es va procedir a renovar la Junta directiva i, per tal de fer les coses ben fetes, volem presentar-nos mitjançant aquesta carta. Però, abans, volem posar de manifest tot el nostre agraïment a la anterior junta per tot el treball, esforç i dedicació que han posat durant els últims anys en aquesta tasca. Jordi Vistós, Joan Rosanes, Lurdes Grau etc… Moltes gràcies!.

Com dèiem, començarem per presentar-nos com a membres de la nova junta directiva del Club Patí Roda:

President: David Sabatés Coll

Vice president: Jordi Riera Vilalta

Secretària: Montse Aguilà Cristina

Coordinador: Dani Alonso

Tresorera: Sònia Garrido Romaguera

Vocal: David March Gubieras

Vocal: Montse Cullell Sedano

Tots plegats iniciem aquesta etapa amb la idea d’aconseguir que el nostre mandat sigui participatiu, plural i representatiu de tots els pares, mares i socis d’aquest club esportiu. Volem que tothom es senti lliure d’expressar les seves opinions i de fer les aportacions que consideri adients per portar a terme aquesta tasca. I, per sobre de tot, volem mantenir com a objectiu comú el benestar dels nostres esportistes i del club en general.

Però aquesta gran tasca necessita també de les vostres aportacions. Volem conèixer les vostres inquietuds com a pares i socis, les vostres expectatives i desitgem que ens feu arribar els vostres suggeriments. Us animem a participar d’aquest projecte en la mesura de les vostres possibilitats i us garantim que qualsevol aportació serà sempre ben rebuda i, per sobre de tot, molt agraïda.

Per tal d’activar i facilitar aquesta participació posem al vostre una nova via de comunicació, el nostre compte de correu electrònic, on podeu fer les vostres consultes, que ens comprometem a respondre a la major brevetat:   cprodahoquei@gmail.com